2020 Takı Modelleri (Trend) Modayı Yaşayın

0 937

2020 Takı Modelleri

2020 takı modelleri, en çok trend olan bayanlara has altın,gümüş inci ve elmas tarzı tercih edilen takılar ile modayı doyasıya yaşayabilirsiniz. Hem erkeklerin hem de kadınların şık kıyafetlerini tamamlamak için kullandığı birbirinden farklı ve oldukça şık takılar bulunmaktadır. Kadınlar için de erkekle için de kolye, küpe, yüzük ve bilekliklerden bahsetmek mümkün. Bu takılarda her sezon birçok fraklı tasarım sizlerin beğenisine sunuluyor. 2020 takı modelleri arasında neler olduğunu merak mı ediyorsunuz? O halde okumaya devam edin. Yeni sezonda da kadınlar için birbirinden şık ve özel tasarımlı takılar bulunmaktadır. Şıklığına ve görünümüne önem veren kadınlar için her sezon olan takı tasarımlarından farklı olarak 2020 takı modelleri arasında örgü takı modelleri ve boncuk takı modelleri en sık karşılaşılacak olan takılar arasında yer alıyor.

2020 en trend takı modelleri

Bu takılarda hem kolye hem de bileklik gibi sizlerin sıklıkla kullandığı aksesuarları görmek mümkün. Özellikle yaz mevsimin trendlerinden olan boncuklar kullanılarak elde işlenen kolye çeşitleri, küpe modelleri ve yeni tasarım bileklikler 2020 yeni sezonuna damgasını vuracağa benziyor. Bu tasarımlar arasında zarif tek sıra boncuklar kadar oldukça gösterişli olan boncuk kolye tasarımları da bulunuyor. 2020 takı modelleri arasında farklılığı ile dikkat çeken örgü takılar da farklı olduğu kadar iddialı bir görünüm sergilemektedirler. Özellikle spor kıyafetlerinizle kolaylıkla kombin yapabileceğiniz bu takılarla uygun fiyata oldukça şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Uzun zamanlardır modası geçmeyen pek kıymetli ve değerli takılarda farklı tasarımlar yok denecek kadar az. Görünüm olarak yakın olsalar da işçilik farklı olarak bu takılarda da farklı seçenekleri 2020 takı modelleri arasında bulabilirsiniz.

Altın Takı Modelleri

Kadınlar küçük yaşlarda başlayan takı sevdasını ve merakını özellikle altın takı modelleriyle taçlandırmaktadır. Altın takılar küçük yaşlardaki çocuklardan büyük ninelerimize kadar birçok kadının boynunu, kollarını ve parmaklarını süslemektedirler. Özellikle düğünlerin olmazsa olmazı olan altın takı modellerinde hem renk olarak hem de tasarım olarak her yaşa ve herkesin beğenisine hitap edecek olan tasarımlar mevcuttur.
 

Kadınların severek kullandıkları ve zarif bileklerini süsleyen takılar arasında altın bilezikler oldukça fazla yer kaplamaktadır. Özellikle küçük kız çocuklarının, yeni gelinlerin ve orta yaşlardaki kadınların severek kullandıkları bu değerli takılarda pek çok birbirinden güzel değişik tasarımlar mevcuttur. Kadınların en çok tercih ettiği altın takı modelleri ise burma bilezikler olmaktadır.

Sadece bilezikler değil. Altın takı modelleri arasında evliliklerin ve nişan törenlerinin olmazsa olmazı olan ve çiftler arasında sevgi bağını ifade eden yüzükler de yer almaktadır. Hem kadınlar için hem de erkekler için farklı tasarım ve işleme seçenekleri bulunan yüzüklerde ince veya kalın birçok model bulunmaktadır. Parmaklarınızı süsleyecek olan bu değerli ve zarif aksesuarlar için birçok kuyumcuda farklı seçenekleri bulabilirsiniz. Kuyumcuların vitrinlerini süsleyen altın takı modellerini siz de tercih edebilir ve kıyafetlerinizi tamamlamak için kullanabilirsiniz. Hediye olarak da atın takılar en değerli ve en kıymetli aksesuarlardandır. Hediyeyi alan kişinin severek kullanacağı bu aksesuarları ömürlük olarak eskimeden ve yıpranmadan kullanabilirsiniz.

Boncuk Takı Modelleri

Boncuk takı modelleri hem uygun fiyatlı olmaları hem de şık bir görünüm oluşturmaları sebebiyle her yaştan kadının tercihi arasında yer alıyor. Özellikle 2020 sezonunda oldukça moda olan boncuk takı modelleri hem spor giyim tarzı için hem de abiye giyim için rahatlıkla kullanılabilirler.

Boncuk takı modellerinde takım olarak satılan el tasarımı kolyeler ve bileklikler 2020 yılının en trend aksesuar seçimlerinden biridir. Daha çok kolyelerde farklı çeşitleri gördüğümüz bu zarif takıları yaz ayları için giydiğiniz bir elbise veya rahat bir tişörtünüzle kolaylıkla kombin yapabilirsiniz. Boncuk takı modellerinde tek sıra dizili boncuklar olduğu gibi ince işçilik gerektiren oldukça değerli takılar da yer almaktadır. Bu takıları ise gideceğiniz şık bir davet veya özel bir organizasyon için seçmiş olduğunuz kıyafetinizle kombin yapabilirsiniz.

Sizlerin de bildiği gibi altın, gümüş, elmas, pırlanta oldukça pahalı takılardır. Bu takıları aldığınızda farklı farklı kullanma imkânınız da olmayacaktır. Sürekli ayı takıyı takmak istemeyen ve takılarında farklılık isteyen kadınlar boncuk takı modelleri arasında yer alan tasarımları tercih edebilirler. Üstelik bu takıları kendiniz de oluşturabilirsiniz. Yapmanız gereken istediğiniz kolye için gerek boncuk ve diğer süs eşyalarını bulmak ve sizlere iyi bir şekilde kolye yapımı anlatan site bulmak olacaktır. Bu şekilde uygun fiyata kendi takılarınızı kendiniz tasarlayabilirsiniz. Takı çekmecenizi kendi takılarınızla donatmak ve her kıyafetinizle farklı takı kullanmak isterseniz boncuk takıları tercih edebilirsiniz.

Elmas Takı Modelleri

Elmas takılar görkemli görünüşleri ve asil duruşları ile her kadının ilgisini çekmektedirler. Elmas sizlerin de bildiği gibi oldukça değerli bir madendir. Bu sebeple elmas takı modellerinin fiyatları bir hayli pahalıdır. Elmas takı modelleri arasında sıklıkla kullanmış olduğunuz kolye, yüzük, küpe ve bileklikleri bulabilirsiniz. Her biri oldukça değerli olan elmas takılar, katılacağınız davetlerde sizden daha çok takılarınıza odaklanmalarını sağlayacaktır. Kullanmış olduğunuz elbiseleri muazzam bir görünüme ulaştırmak için elmas takı modellerini kullanabilirsiniz.

Elmas takılar yüzyıllardan beri varlığını sürdüren ve kadınların zarafetleriyle birleştiğinde harika bir şıklık oluşturan takılardır. Osmanlı saray kadınlarının da ne sık kullandığı bu özel ve değerli takılar günümüzde de ünlü kadınlar tarafından kullanılmaktadır. Birçok kadının hayranlıkla seyrettiği elmas takı modellerinde elmasın büyüklüğüne göre fiyat artışı gözlenmektedir. Oldukça pahalı olan bu takıları sadece seyretmekle yetinenler için ise imitasyon takı sektörü harıl harıl çalışarak bu takılara oldukça benzer takılar üretmiştir. Ne yani siz sadece bakmakla mı yetinecektiniz? Elbette hayır. Takının imitasyon olduğu üzerinde yazmadığına göre bir sorun yok demektir. İmitasyon takılar arasında kadınların sıklıkla tercih ettiği elmas takı modelleri arasında özellikle kolyeler oldukça fazla rağbet görüyor. Şık abiye elbiseler için tercih edilen bu görkemli takılarla siz de şık bir görünüm oluşturabilirsiniz. Amaç takı takmaksa bu takılar da işinizi görecektir.

İnci Takı Modelleri

Kadınlar için şıklığı ve zarafeti temsil eden inci takı modelleri hem kolye ve küpe hem de yüzüklerde yaygın olarak kullanılmaktadır. Kadınlar şık kıyafetlerini tamamlamak için ve asil bir görünüm elde etmek için bu değerli takıları tercih etmektedirler. Birçok farklı seçeneği sizlere sunan inci takı modelleri ile siz de harika bir görünüm oluşturabilirsiniz.
Kadınların zarif gerdanlarını süsleyen inci kolyeler asırlardır en çok beğenilen takılar arasında yer alıyor. Beyaz rengin masumluğu ve asaletini sizlere en iyi şekilde yansıtan bu özel ve kıymetli takılar sizlerin şıklığını taçlandırmak için gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz takılar arasında yer alıyor.

İnci kolye modellerini yaka kısmı açık olan her türlü şık kıyafetinizle kullanabilirsiniz. İsteyenler için inci taşlarla sıralanmış olan şık ve ihtişamlı kolyeler, isteyenler için de şık bir zincirin ortasında tek bir inci taşı olan kolye seçenekleri bulunmaktadır. İnci takı modelleri gelinliklerle de çok şık bir uyum oluşturmaktadır. Beyazın asaletini sizlere gösteren bu uyumlu konsepti siz de oluşturabilirsiniz. İnci takı modelleri arasında sadece kolyeler değil şık ve asil bir görünüme sahip olan zarif küpe ve bileklikler de yer almaktadır. İnci kolye ve inci küpeler birlikte kullanıldığında sizlerin göz kamaştırıcı bir görünüme sahip olmanızı sağlayabilir. İster iş toplantılarında isterseniz özel davetlerde şıklığınızı taçlandırmak için bu nadide takıları kullanabilirsiniz.

Takı alırken nelere dikkat etmeliyiz?

  • Öncelikle takı tercihi yaparken tarzını bilerek ona uygun takılar almaya çalışmalıyız.
  • Takı alırken özellikle giydiğimiz kıyafetlerin rekleri ile uyumlu olabilecek yani elbise renginiz ile birbirini tamamlayacak renklerde takılar seçmemizde fayda var.
  • Bir diğer dikkat edilecek husus ise göz ve ten renginize uygun renklerde takılar seçmek. Özellikler gözleri renkli ” yeşil, mavi” renkte olanlar daha dikkatli davranmalıdır.
  • Bunlarının yanı sıra aldığınız takı özellikle altın,gümüş,inci ve elmas gibi değerli ise sahte olup olmadığına oldukça dikkat göstermenizde fayda olacaktır.

Kadınların vazgeçilmesi olan ” takı ” çeşitleri hakkında her zevke uygun takı modelleri ve güncel trend olan takılardan ve takı alırken dikkat etmeniz gereken unsurlardan bahsettik.

Dikkatinizi Çekebilir: Ceren Yaldız Kimdir


Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.